Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla uutiset ensimmäisenä? Liity uutiskirjeeseemme

Huolehdimme kaikista laitteisto- ja tietoliikennetarpeista

Hoidamme tarvittaessa kaiken tietoliikenteen käyttäen moderneja, korkean käytettävyyden ratkaisuja, joiden ansiosta voitte keskittyä työhönne – ilman keskeytyksiä.

Autamme laitetarpeiden ja teknisten ominaisuuksien määrittelyssä ja huolehdimme työasemien, oheislaitteiden, palvelinlaitteiston sekä niiden varusohjelmistojen hankinnasta, asennuksesta, ylläpidosta ja toimivuudesta. Hoidamme myös tarvittavan tietoliikenteen rakentamisen ja ylläpidon.

Työtä ilman keskeytyksiä

Palvelinympäristöt rakennetaan korkean käytettävyyden ympäristöiksi, jolloin yksittäinen laiterikko ei keskeytä järjestelmän toimintaa. Pystymmekin tarjoamaan keskeytyksettä käytettäviä ja valvottuja järjestelmäalustoja kokonaisvaltaisesti.

Tehokkaat laitteistot, turvalliset ratkaisut

Käyttöpalvelujen ylläpidossa on yli 9000 työasemaa ja yli 600 palvelinta. Konesalipalveluihin on yhteydessä yli 100 toimipistettä, ja laiteympäristöjen ylläpidosta vastaa 60 asiantuntijaa. Konesalipalvelut tarjotaan moderneista, tehokkaista ja turvallisista konesaleista, joista uusimmat on otettu käyttöön vuoden 2014 aikana. Konesalit sijaitsevat Turussa ja Porissa.

Tarvitsetteko apua tietoliikenneratkaisujen kartoituksessa tai ylläpidossa?

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää:


Olli Toivonen

Liiketoimintajohtaja
olli.toivonen(at)medbit.fi
p. 050 572 6860