Medbit mukana prosessipäivillä 19.-20.4.2016

Tapahtumapaikka Messukeskus, Helsinki

Prosessipäivät on palvelu- ja prosessijohtamisen vuotuinen tapahtuma, jonne alan toimijat tulevat kuulemaan uusista tuulista ja keskustelemaan kollegoiden kanssa yli yritysrajojen.

Kaksipäiväinen ohjelma sisältää 6 keynote puheenvuoroa ja 42 esitystä. Esityksissä näkökulmia palvelujohtamiseen tulee sekä akateemisesta maailmasta, että yksityiseltä ja julkiselta sektorilta myös case esitysten muodossa. Prosessipäivillä vierailee vuosittain satoja palvelu- ja prosessijohtamisen ammattilaisia aina projekti-, palvelu- ja kehityspäälliköistä konsultteihin ja järjestelmäasiantuntijoihin.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013, jolloin tapahtuma veti puoleensa reilut 400 vierasta. Konsultti Aale Roosin tekemän tutkimuksen mukaan kiinnostusta ja runsasta osanottoa selitti erityisesti nykyisten prosessien toimimattomuus ja kehittämistarve. Toinen puolisko osallistui myös päinvastaisesta syystä: prosessit ovat osoittautuneet hyviksi ja tiedonjano uuden oppimiseksi oli suuri.

Erityisesti näihin kahteen tarpeeseen Prosessipäivät pyrkivät vastaamaan nyt neljättä vuotta peräkkäin. Tapahtuma on kerännyt paikalle tasaisesti niin yritysten kuin julkishallinnon edustajia ratkomaan yhteisiä haasteita. Se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kuulla ja oppia muiden kokemuksista ja verkostoitua alan muiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisäinfoa www.prosessipäivät.fi