Medbit Oy on yksi Suomen suurimmista julkisomisteisista sosiaali- ja terveydenhuollon ICT:n ratkaisutoimittajista. Luomme terveitä ja kestäviä ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten arjen helpottamiseksi. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman käyttäjäystävällisiä, turvallisia ja taloudellisia palveluita.

Palvelumme

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman erilaista ICT-asiantuntijaosaamista asiakkaidemme tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Asiantuntijapuolemme palvelukokonaisuuksia ovat kehittäminen ja suunnittelu sekä projektitoiminta.

Lue lisää asiantuntijapalveluistamme >>

LIIKETOIMINTAJOHTAJA Jani Lavonen 0408422077

Tietotekniikkapalvelut

Tietotekniikkapalvelumme ovat tietotekniikan käyttöpalveluita, jotka koostuvat käyttäjille tarjottavista perustietotekniikan palveluista. Laajaan palveluperheeseen kuuluvia kokonaispalveluita ovat laitepalvelut, pilvipalvelut, tietoliikennepalvelut sekä tukipalvelut.

Lue lisää tietotekniikkapalveluistamme >>

LIIKETOIMINTAJOHTAJA Olli Toivonen 0505726860

Tietojärjestelmäpalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäpalveluita länsirannikon alueen sairaanhoitopiireille ja kunnille. Tietojärjestelmäpalveluiden palveluvalikoima keskittyy erilaisiin sovelluspalveluihin, jotka liittyvät mm. sovellusten käyttöön ja niiden yhdistämiseen eri järjestelmien kanssa.

Lue lisää tietojärjestelmäpalveluistamme >>

LIIKETOIMINTAJOHTAJA Piia Luomahaara 0503832836