Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla uutiset ensimmäisenä? Liity uutiskirjeeseemme

Kehittämispalvelut varmistavat, että tavoitteista tulee totta

Asiantuntevalla projektinhallinnalla taataan, että hanke viedään läpi asetetussa aikataulussa ja annetulla budjetilla – ilman yllätyksiä.

Osallistumme aktiivisesti kansallisella ja alueella tapahtuvaan sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan ja ICT-palveluiden kehittämiseen, mikä muodostaa tarvittavat vahvan perustan sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioissa tarvittavien ICT-palveluiden kehittämiseen.

Autamme sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasta saavuttamaan toiminnalliset tavoitteet tarjoamalla kattavat projektipalvelut esiselvityksestä käyttöönottoon ja palveluiden uudistamiseen saakka.

Meillä on vuosien kokemus julkishallinnoissa sekä yhdelle organisaatiolle että alueelle toteutetuista ICT-projekteista. Tunnemme asiakasympäristömme reunaehdot ja vaatimukset ja pystymme tarjoamaan konkreettista apua projektien tehostamiseksi ja laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Kehittämispalvelumme kattavat:

  • Kokonaisarkkitehtuurin hallinta, mallinnus, tukipalvelut ja arkkitehtuurien kypsyysanalyysit
  • Tietohallinnon konsultointipalvelut
  • Projektien hallintapalvelut
  • Projektien toteutus yhteisesti laaditun suunnitelman mukaisesti. Projektimme kattavat tarvittavat työvaiheet kuten esiselvitys, toiminnallinen ja tekninen suunnittelu sekä vaatimusmäärittelyjen tekeminen, hankinta ja käyttöönotto tai käytössä olevan palvelun uudistaminen
  • Testauspalvelut

Tavoitteista toteutukseen

Autamme sekä määrittelemään tavoitteet ja toimintatavat että vaiheistamaan projektit ja toteuttamaan ne tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Projektipalvelulla varmistetaan

  • selkeä työnjako, toimintatavat ja kommunikointi
  • asianmukainen tiedonkulku (tiedotus, raportointi, dokumentointi)
  • asetettuihin tavoitteisiin pääseminen aikataulussa ja budjetissa pysyen.

Johdonmukaisesti läpiviedyillä projekteilla minimoidaan hankkeiden tuottamat häiriöt ja kustannukset ja maksimoidaan kehitysprojektien hyödyt.

Tarvitsetko asiantuntija-apua organisaation kehittämisessä?

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää:


Tarja Rasi
Asiakaspalvelujohtaja
tarja.rasi(at)medbit.fi
p. 040 081 4281