Haemme jatkuvasti uusia osaajia

Liity joukkoomme kehittämään kanssamme terveyden- ja sosiaalihuollon ICT-palveluita.

Liiketoimintapäällikkö

 

Haemme liiketoimintapäällikköä johtamaan Sähköisten palvelujen liiketoimintaa. Olet liiketoimintapäällikkö-tiimin jäsen ja raportoit liiketoimintajohtajallemme.

Liiketoimintapäällikkönä johdat kokonaisvaltaisesti Sähköisten palvelujen -liiketoimintayksikön liiketoimintaa ja myyntiä. Sähköisten palvelujen tuotekehitys ja kaupallistaminen on toimenkuvasi ydintä. Laadit kaupalliset toimintasuunnitelmat, määrität tavoitteet, budjetoit ja seuraat toteutumaa.

Olet vastuussa oman liiketoimintayksikkösi päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta.

Omalla ja tiimisi työskentelyllä varmistat Sähköisten palvelujen liiketoimintayksikön vuosittaisen liikevaihdon kasvutavoitteen ja tuloksen toteutumisen sekä kehität ja edistät tuloksellista myyntiä ja kannattavuutta.

Tehtävä edellyttää sinulta kiinnostusta asiakkaitasi kohtaan. Olet vuorovaikutustaitoinen kokenut esimies, jolla on myös tiimipelaajan taidot. Olet aloitteellinen, ratkaisukeskeinen ja hallitset kokonaisuuksia. Olet positiivinen asenteeltasi, haluat kantaa vastuuta ja kannustaa tiimiäsi kehittymään.

Lisäksi edellytämme, että sinulla on
– tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto
– useamman vuoden omakohtainen kokemus myyntityöstä
– vähintään kolmen vuoden esimieskokemusta joko myynnin tai palvelujen tuotannon alueella
– strateginen ja liiketoimintalähtöinen ajattelutapa
– hyvä suomen- ja ruotsinkielen suullinen ja kirjallinen taito

Tehtävän suorittamiseen tarvitaan omaa autoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työn.

 

Yhteystiedot:

Pyydämme täyttämään hakemuksen ansioluetteloineen viimeistään 30.10.2016 Kuntarekry-portaalissa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/118156

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa liiketoimintajohtaja Ari Vikström (p. 040 5901484, ari.vikstrom@medbit.fi) 19.10 ja 26.10. kello 14-15.

Medbit Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä yli 190 terveydenhuollon ja tietotekniikan ammattilaista. Toimialueemme ovat Varsinais-Suomi ja Satakunta. Jatkuva koulutus ja halu kehittyä takaavat, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja. Käytämme rekrytoinnissamme kuntarekry.fi-palvelua.