Uramahdollisuudet

Medbit Oy on työpaikka, jossa yhteisesti sovituilla arvoilla ja hyvällä työilmapiirillä on merkitystä. Meillä työn tekeminen lähtee asiakaslähtöisyydestä sekä jokaisen tekijän innostuksesta omaa työtään ja yhteisiä tavoitteita kohtaan. Pidämme kiinni työyhteisömme hyvinvoinnista ja toimimme keskenämme vuorovaikutteisessa yhteistyössä yhdistämällä sekä jakamalla tietojamme ja osaamistamme työyhteisömme sisällä sekä kumppaneidemme kanssa. Tuemme mielellämme työntekijöidemme ammatillista kehitystä, koska sitä kautta voimme varmistaa myös palveluidemme jatkuvan kehityksen. Panostamme laatuun ja pyrimme tekemään asiat kerralla oikein – teemme sovitussa aikataulussa mitä olemme luvanneet, mutta tuntien vastuuta ratkaisujen kestävyydestä ja tarkoituksenmukaisuudesta.

Pyrimme parantamaan sekä toimintamallejamme että palveluidemme laatua jatkuvasti. Haluamme nähdä tulevaisuuteen yli asiakkaiden tämänhetkisten tarpeiden ja uudistumaan ajan hengen mukaisesti. Olemme aina avoimia uusille haasteille!

Ammattilainen – tule meille töihin

Työllistämme tällä hetkellä yli 260 eri-ikäistä terveydenhuollon ja tietotekniikan ammattilaista yhteensä kymmenellä eri paikkakunnalla. Olemme vahvasti edustettuna Suomen länsirannikolla – päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja kaksi muuta suurempaa toimipistettä Porissa sekä Vaasassa.


Avoimet työpaikat


 

Jätä avoin hakemus

Ilmoitamme avoimet työpaikat Kuntarekry.fi-palvelussa. Mikäli yhtään työpaikkaa ei ole tällä hetkellä avoinna, voit jättää avoimen hakemuksen oheisella lomakkeella tai lähettää hakemuksen ja CV:n sähköpostilla rekrytointi@medbit.fi.

Rekrytoinnista vastaa hallintopäällikkö Ville Komula: ville.komula@medbit.fi, puh. 0407577152.

Kiitos kiinnostuksestasi Medbit Oy:tä kohtaan!

Hae töihinNäin me teemme töitä Medbitissä


Mikko Koivunen vapaa-ajanmatkallaan Skotlannissa
Mikko Koivunen
Tiimipäällikkö

Toimin tällä hetkellä Medbitin teknologiakehitystiimin tiimipäällikkönä. Työskentelin aikaisemmin meriteollisuuden alan eri yrityksissä, mutta halusin vaihtaa työympäristöä ja kokeilla julkisen puolen töitä. Aloitin Medbitissä vuonna 2012 valvonta-asiantuntijana, tein pari ensimmäistä vuotta asiantuntijan töitä ja sen jälkeen olen ollut kehitystehtävissä.

Päivittäiseen työhöni kuuluu teknologiakehitystiimin johtaminen, mutta enimmäkseen teen samoja työtehtäviä kuin muut tiimiläiset eli infrapalveluiden suunnittelua ja kehitystyötä (tietoliikennepalvelut, pilvipalvelut ja palvelinkapasiteetti), keskittyen eniten tietoliikennepalveluihin. Työhön kuuluu myös teknologiaratkaisujen ja arkkitehtuurin kehittäminen.

Koen, että tärkeintä työssäni on kiinnostavat työtehtävät. Medbitissä työskentely on ollut mielenkiintoista ja tehtävät ovat olleet minulle sopivia. On myös mukavaa, että olen saanut olla mukana määrittelemässä omaa työtehtävääni ja vaikuttamassa siihen, miten teen oman työni. Lisäksi erilaiset asiakkaat, projektit ja uudet toimeksiannot varmistavat, että työ säilyy mielenkiintoisena. Varsinkin sote-IT-puolen työtehtävien parissa työskentely on paitsi vaativaa myös todella tärkeää. Tarjolla on paljon hyviä haasteita, sillä ala muuttuu jatkuvasti ja työssä vaaditaan korkealaatuista jälkeä.

Medbitin kasvun myötä uusia toimeksiantoihin ja työn tekemiseen liittyviä mahdollisuuksia tulee jatkuvasti lisää. Medbitissä on ylipäätään muutenkin hyvä työilmapiiri ja yhteishenki – myös eri kaupunkien välillä. Olen viihtynyt täällä erittäin hyvin.


Juha Salmi
IT-arkkitehti

Olen it-arkkitehtinä Medbitin Porin toimipisteessä. Siirryin Medbitille töihin liikkeenluovutuksen kautta vuonna 2011, sitä ennen olin töissä Satakunnan sairaanhoitopiirissä. Ennen liikkeenluovutusta työskentelin tietoliikenteen parissa, Medbitiin siirtyessäni tein ensin muutaman vuoden projektipäällikön töitä, jonka jälkeen siirryin it-arkkitehdin tehtäviin.

Teen työkseni suunnittelu- ja kehittämistyötä, ylläpito- tai jatkuvan palvelun työt eivät kuulu minulle. Työskentelen muun muassa soten ja maakuntauudistuksen kanssa, mutta yhä enemmän työtehtäväni vievät minua kansalliselle puolelle. Kansallisia hankkeita, joissa olen mukana, ovat esimerkiksi UNA, ODA ja Virtuaalisairaala.

Työni on äärettömän haastavaa ja mielenkiintoista, kahta samanlaista työpäivää ei ole. Tekniikka kehittyy koko ajan eteenpäin ja kehityksen mukana tulee uusia mahdollisuuksia ja tarpeita. Asiakkaatkin haluavat jatkuvasti uusia juttuja. Meidän tehtävämme on löytää toimivia ratkaisuja.

Työssäni erityisen kiinnostavaa minusta on päästä olemaan mukana siinä, mitä maailmassa tapahtuu. Esimerkiksi maakuntauudistuksessa mukana olo on todella hienoa, yhtä isoja muutoksia ei usein tapahdu.

Medbit on mielestäni hyvä työpaikka ja tehtäviä löytyy laidasta laitaan. Jokaiselle löytyy varmasti sellaista työtä, joka itselle sopii. Medbitissä on myös mahdollista päästä tekniikan kehityksen aallonharjalle seuraamaan mitä maailmalla tapahtuu.